Het programma van de Cosplay Meet Online – Eigen Huis en Cosplay bestaat uit 4 verschillende interactieve workshops en een Online Cosplay Contest. Omdat het Cosplay Meet NL team live aan de slag gaat met de input die jullie geven, is er geen vast schema en zijn de hieronder genoemde tijden enkel richtlijnen. Hier kan tijdens de Meet van af worden geweken. 

De Online Cosplay Contest
Om 15:00 zal de Online Cosplay Contest plaatsvinden. Alle deelnemers zullen één voor één gespotlight worden in de Zoom Meet. Het is dus de bedoeling dat deelnemers ook daadwerkelijk aanwezig zijn bij de Online Cosplay Contest. Aan het einde van de middag zal het Cosplay Meet NL team de winnaars bekend maken. Deelnemers maken kans op een fotoshoot in de studio en een ticket voor de volgende Studio Meet: Once Upon a Cosplay Meet!
Wil je graag deelnemen aan de Cosplay Contest? Geef je op door een mailtje met foto’s van je cosplay te sturen naar anna@cosplaymeet.nl met daarin vermeld dat je deel wilt nemen aan de Online Cosplay Contest. De ingestuurde foto’s zullen gebruikt worden voor de beoordeling, dus zorg ervoor dat je alle details van je cosplay goed in beeld brengt. Je dient je ingeschreven te hebben voor 13-02-2022.

Strike a Pose – met Esmee en Mike
Tijdens de Cosplay Meet Online – Eigen Huis en Cosplay zullen Esmee van Rhee en Mike Attinger je alles vertellen over poseren en belichting. Om 13:00 zal het eerste deel van deze workshop zijn. Het tweede deel zal om 14:30 zijn en het laatste deel zal om 16:00 zijn.
Heb je vragen over specifieke poses of wil je graag tips voor bepaalde karakters? Je kunt vooraf al vragen en verzoeken insturen naar esmee@cosplaymeet.nl.

Magic Power Editing – met Cinemarcus
Cinemarcus zal tijdens de Meet drie verschillende foto’s voorzien van toffe special effects. Hierbij zal hij tips en tricks geven, zodat je na de Meet ook zelf powers in je foto’s kunt editen.
Wil jij graag dat jouw foto tijdens de Meet wordt voorzien van magische krachten of andere effecten? Stuur je foto dan in naar mark@cosplaymeet.nl. Uit alle ingestuurde foto’s zal hij drie foto’s selecteren. (Vraag wel even toestemming aan de fotograaf of het model op de foto, voor je hem instuurt)

Live Set Styling – met Anna
Tijdens de Meet zal Anna een set gaan stylen, die aan het einde van de Meet gebruikt wordt voor het laatste deel van de Strike a Pose workshop. Jullie zullen de achtergrond en de props uitkiezen die Anna zal gebruiken voor het uiteindelijke resultaat. Kies dus verstandig!

Cookie Nonsterr Tijd – met Manon
De Meets van Cosplay Meet NL zijn natuurlijk niet compleet zonder de koekjes van Manon! Tijdens de Meet zal zij haar verrukkelijke koekjes bakken en vertellen hoe ze dit altijd doet.