Cosplay Meet NL organiseert twee verschillende typen Meets: studio edities en park edities. Bij alle Cosplay Meet NL Meets draait het om het gezellig samen zijn met anderen die dezelfde hobby hebben. Cosplayers en fotografen kunnen elkaar in een fijne omgeving en relaxte sfeer leren kennen en nieuwe samenwerkingen aangaan. Het voornaamste verschil tussen de twee edities is de locatie. Studio Meets vinden plaats in de studio van fotograaf Mike Attinger. De andere edities vinden buiten plaats, veelal in het Maximá park in Utrecht.

Speciaal voor de Studio Meets bouwt het Cosplay Meet NL team meerdere sets op waar iedereen foto’s in kan maken. Elke Studio Meet kent een eigen thema (Kerst, Valentijn, Halloween etc.). Voor de Studio Meets worden tickets verkocht. Park Meets zijn over het algemeen gratis toegankelijk.

Check deze video’s voor een impressie van de Meets! De video van de Studio Meet is opgenomen in onze oude studio. De studio van Mike Attinger is ondertussen verhuisd naar een groter pand waar plaats is voor meer en grotere sets.