Heb jij ook zo’n zin om lekker weg te dromen in een mooi kerstverhaal bij een knapperend haardvuur met een warme choco in je handen? Wij ook! De Cosplay Meet NL studio is daarom ook dit jaar weer volledig omgetoverd worden tot een winter wonderland. Duizenden lichtjes, meer dan 16 kerstbomen, een levensgroot gingerbread huisje en nog veel meer toffe sets. Haal je kerstoutfit dus maar vast uit de kast voor deze extra speciale editie van de Kerst Cosplay Meets op 10 en 16 december!

Wat houdt de Cosplay Meet – Kerst Editie precies in?
De Cosplay Meet – Kerst Editie is een Kerst Meet in de studio van Cosplay Meet NL. Hier kunnen fotografen en cosplayers op een veilige manier samenkomen om gezellig te kletsen, iets te drinken en natuurlijk foto’s te maken in de verschillende sets die in de studio aanwezig zijn. De teamleden van Cosplay Meet NL staan de gehele dag klaar om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en iedereen zich houdt aan de regels en maatregelen. Omdat dit een Kerst Meet is, zullen alle sets in een feestelijk jasje worden gestoken. Hieronder vind je voorbeelden van de sets die er staan:

Tickets
De ticketverkoop voor de Cosplay Meet – Kerst editie zal starten op maandag 27 november om 19:00. Tickets voor deze Meet kosten € 21,95. Tickets zijn inclusief drinken en hapjes. Lunch zit hierbij niet inbegrepen en kun je zelf meebrengen.
Er zullen zowel tickets voor cosplayers als tickets voor fotografen beschikbaar zijn. Ook fotograaf assistent tickets zullen op aanvraag beschikbaar worden gesteld. Hiervoor dient de fotograaf van de bijbehorende assistent in het bezit te zijn van een geldig fotografen ticket. Om een assistent ticket aan te vragen, kun je een mailtje sturen naar info@cosplaymeet.nl.

De locatie
Deze Meet vindt plaats in de vaste studio van Cosplay Meet NL. Het adres van de studio is Poortakker 1, 5625 SM Eindhoven. De studio is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven gaan er meerdere bussen richting Poortakker. Meer informatie over de locatie kun je hier terugvinden.

Datum en tijd
De Cosplay Meet – Kerst Editie vindt plaats op 10 en 16 december 2023. Onze studiodeuren zullen deze dagen geopend zijn van 11:00 tot 17:00. De inloop is van 11:00 tot 12:00. Om 12:00 kunnen de fotoshoots gaan beginnen.