Heb jij altijd al de hoofdrol willen spelen in je eigen sprookje? Bij de Once Upon a Cosplay Meet kun je die droom waarmaken. Op 24 juli zullen al onze sets in een magisch fantasie jasje gehuld zijn. Daarnaast kun je heerlijk genieten van het warme zomerweer, tijdens deze speciale Summer Edition! 

Wat houdt de Once Upon a Cosplay Meet – Summer Edition precies in?
De Once Upon a Cosplay Meet is een Meet in de studio van Cosplay Meet NL in het thema sprookjes. Fotografen en cosplayers kunnen tijdens de Meet op een veilige manier samenkomen om gezellig te kletsen, iets te drinken en natuurlijk foto’s te maken in de verschillende dromerige sets die in de studio aanwezig zijn. Daarnaast hebben wij ook een speciaal Once Upon a Cosplay Sprookje voor jullie voorbereid, dat om 12:00 afgespeeld zal worden. Omdat dit de Summer Edition is, zal bij goed weer de grote roldeur open zijn, zodat je heerlijk kunt genieten van het zomerweer.
De teamleden van Cosplay Meet NL staan de gehele dag klaar om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en iedereen zich houdt aan de regels en maatregelen. Omdat het thema van deze Meet sprookjes is in de breedste zin van het woord, zullen de sets in de studio allemaal een magische uitstraling krijgen. Op deze pagina kun je de sets van vorige Cosplay Meet edities zien, om alvast een idee te krijgen wat voor sets wij bouwen.

Tickets voor de Once Upon a Cosplay Meet
De ticketverkoop voor de Once Upon a Cosplay Meet zal starten op woensdag 6 juli om 20:00. Er zullen zowel tickets voor cosplayers als tickets voor fotografen beschikbaar zijn. Tickets voor deze Meet kosten € 19,95. Tickets zijn inclusief drinken en hapjes. Lunch dient zelf meegebracht te worden.
In verband met brandveiligheid zijn er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij, want wanneer de tickets uitverkocht zijn, kunnen wij geen extra tickets beschikbaar stellen.

De locatie
Deze Meet vindt plaats in de vaste studio van Cosplay Meet NL. Het adres van de studio is Poortakker 1, 5625 SM Eindhoven. De studio is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven gaan er meerdere bussen richting Poortakker. Meer informatie over de locatie kun je hier terugvinden.

Datum en tijd
De Once Upon a Cosplay Meet – Summer Edition vindt plaats op zondag 24 juli 2022. Onze studiodeuren zullen geopend zijn van 11:00 tot 17:00. De inloop is van 11:00 tot 12:00. Na 12:00 zullen de deuren tijdelijk even gesloten zijn in verband met het Once Upon a Cosplay Sprookje. Mocht je door omstandigheden 12:00 niet halen, dan zul je dus even moeten wachten tot je naar binnen kunt.

Corona maatregelen*
Helaas is COVID-19 nog steeds onder ons. Hoewel een groot deel van de maatregelen op het moment is weggevallen, is het wel van belang rekening te houden met dat Corona niet volledig weg is. Afstand houden en vaak je handen desinfecteren is dus nog steeds verstandig. Ook raden wij aan om vooraf een zelftest te doen. Hier kun je al onze regels en Corona maatregelen terugvinden.

*Alle Corona maatregelen zijn onder voorbehoud en kunnen aangepast worden, wanneer er meer maatregelen worden opgelegd vanuit Rijksoverheid.