Heerlijk zomerweer, een gezellige picknick en shooten op een magische locatie. Wie wil dat nou niet? Na het succes van de Once Upon a Cosplay Meet – Studio Editie is het hoogtijd voor een Park Editie!  Deze sprookjesachtige Park Meet vindt plaats op zaterdag 25 juni bij landgoed Elswout.

Wat houdt de Once Upon a Cosplay Meet – Park Editie precies in?
Tijdens onze Once Upon a Cosplay Meet – Park Editie komen cosplayers en fotografen bij elkaar in één van de vele magische parken in Nederland. Hoewel foto’s maken natuurlijk een belangrijke activiteit is op onze Meets, is er ook de mogelijkheid om te kletsen, spelletjes te spelen en te picknicken. Gezelligheid staat immers altijd voorop bij Cosplay Meet NL!
Tijdens de Once Upon a Cosplay Park Meet op 25 juni zullen de teamleden van Cosplay Meet NL aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles gezellig en veilig verloopt. Ook tijdens deze Park Editie dien je je dus aan de regels en voorwaarden van Cosplay Meet NL te houden.

Tickets voor de Once Upon a Cosplay Meet – Park Editie
Omdat dit een park editie is, zijn de tickets voor deze Meet op 25 juni gratis. Er zijn echter strikte regels vanuit de gemeente over de grootte van groepen. Vandaar dat je je wel dient aan te melden via de ticketshop op onze website. Ook deze Meet is het dus zo dat we maar een beperkt aantal tickets beschikbaar kunnen stellen. Vol is dus helaas ook echt vol.
Natuurlijk kun je zonder ticket alsnog naar het landgoed komen, maar omdat dit problemen met de gemeente kan opleveren, willen we iedereen vriendelijk verzoeken dit niet te doen. Mocht je dit alsnog doen, dan zullen we je vragen om ergens anders te gaan zitten dan bij de groep. Vervelend en provocerend gedrag kan leiden tot een ban voor toekomstige Meets georganiseerd door Cosplay Meet NL.

Datum en tijd
Deze Once Upon a Cosplay Meet – Park Editie vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022. Onze teamleden zullen op locatie aanwezig zijn van 12:00 tot 17:00.

De locatie
Deze Cosplay Meet vindt plaatst bij landgoed Elswout in Noord-Holland (Elswoutslaan 14, 2051 AE Overveen). De picknickplaats waar wij zullen verzamelen bevindt zich naast de hertenweide. Hier zal tijdens de Meet altijd een van de teamleden van Cosplay Meet NL aanwezig zijn.
Houd er rekening mee dat deze Meet plaatsvindt in een park. Dit betekent dat er geen toiletvoorzieningen aanwezig zullen zijn.
Parkeren kan op de parkeerplaats van Elswout en kost € 1,50 per uur met een maximum van € 6,50. Met het OV kun je vanaf station Haarlem het beste de bus pakken naar bushalte Ramplaankwartier. Vanaf daar is het nog ongeveer een kwartiertje lopen naar landgoed Elswout.