Heb je de Cosplay Meets op 3 en 10 december helemaal gemist, maar wil je eigenlijk nog wel heel graag mooie kerstfoto’s laten maken? Dan kan dat nog op zaterdag 17 december en zondag 18 december. Op beide dagen is de studio open van 13:00 tot 16:00 en is onze huisfotograaf Mike Attinger aanwezig om jouw foto’s te maken. Na jouw shoot kan je direct jouw favoriete foto’s uitkiezen welke je daarna op 20 december via WeTransfer ontvangt.

Zoals bij de reguliere meets heb je de tijd en ruimte om je rustig om te kleden. Let er alleen op dat de deuren later openen en eerder sluiten dan een reguliere meet.

Hieronder vind je voorbeelden van de sets die er staan:

Net zoals de meets bedragen de kosten voor een ticket 19,95 euro. Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. De tickets zijn verkrijgbaar via onze site. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan.

De locatie
Deze Meet vindt plaats in de vaste studio van Cosplay Meet NL. Het adres van de studio is Poortakker 1, 5625 SM Eindhoven. De studio is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven gaan er meerdere bussen richting Poortakker. Meer informatie over de locatie kun je hier terugvinden.