De zomer is begonnen, de meeste beperkingen zijn opgeheven en heel veel kan en mag weer gewoon. Het is dus hoogtijd voor een Cosplay Meet – Park Edition! En niet zomaar eentje. We gaan op zaterdag 24 juli terug naar waar Cosplay Meet NL ontstaan is: het Máximapark in Utrecht.
@lindaapjecosplay

Wat houdt de Cosplay Meet – Park Edition precies in?
Tijdens onze Cosplay Meet – Park Editions komen cosplayers en fotografen bij elkaar in één van de vele mooie parken in Nederland. Hoewel foto’s maken natuurlijk een belangrijke activiteit is op onze Meets, is er ook de mogelijkheid om te kletsen, spelletjes te spelen en te picknicken. Gezelligheid staat immers altijd voorop bij Cosplay Meet NL!
Tijdens de Park Meet op 24 juli zullen de teamleden van Cosplay Meet NL aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles gezellig en veilig verloopt. Ook tijdens deze Park Edition dien je je dus aan de regels en voorwaarden van Cosplay Meet NL te houden.

Tickets voor de Cosplay Meet – Park Edition
Omdat dit een park editie is, zijn de tickets voor deze Meet op 24 juli gratis. Er zijn echter strikte regels vanuit de gemeente over de grootte van groepen. Vandaar dat je je wel dient aan te melden via de ticketshop op onze website. Ook deze Meet is het dus zo dat we maar een beperkt aantal tickets beschikbaar kunnen stellen. Vol is dus helaas ook echt vol.
Natuurlijk kun je zonder ticket alsnog naar het park komen, maar omdat dit problemen met de gemeente kan opleveren, willen we iedereen vriendelijk verzoeken dit niet te doen. Mocht je dit alsnog doen, dan zullen we je vragen om ergens anders te gaan zitten dan bij de groep. Vervelend en provocerend gedrag kan leiden tot een ban voor toekomstige Meets georganiseerd door Cosplay Meet NL.

@appletinicosplay

De locatie
Deze Cosplay Meet vindt plaatst in het Máximapark te Utrecht. De exacte verzamelplek en picknickplek, waar je dus ook jouw spullen kunt neerleggen, ontvang je via het door jou bij aanmelding opgegeven mailadres. Deze mail zul je enkele dagen voor de Meet ontvangen. Daarnaast zullen we je ook toevoegen aan onze Close Friends List op Instagram, waar we de locatie zullen delen in onze stories. Het is dus van groot belang dat je goed controleert dat je mailadres en Instagramnaam bij aanmelding kloppen.
Houd er rekening mee dat deze Meeting plaatsvindt in een park. Dit betekent dat er niet veel toiletvoorzieningen aanwezig zullen zijn. Bij nood kun je eventueel naar het toilet bij het Anafora Restaurant, dat zich midden in het Máximapark bevindt.
Parkeren kan gratis op Parkeerplaats Anafora (Utrechtseweg 4A, 3451 GG Utrecht).
Met het OV kun je uitstappen op station Vleuten of Utrecht Terwijde. Vanaf beide stations is het nog ruim een kwartiertje lopen naar het park.

Datum en tijd
Deze Cosplay Meet – Park Edition vindt plaats op 24 juli 2021. Onze teamleden zullen op locatie aanwezig zijn van 11:00 tot 17:00.

Corona maatregelen
Helaas is COVID-19 nog steeds onder ons. Hoewel er op het moment weinig beperkingen gelden, is het nog steeds belangrijk om zoveel mogelijk 1.5m afstand te bewaren. Het is dus wel van belang dat iedereen zijn eigen picknickkleedje meebrengt.