Cosplay Meet NL staat weer op Fantasy Fest! Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2023 staan wij er weer van 12:00 tot 19:00 met onze stand. Kom jij ook gezellig langs? Met de kortingscode FFCOSPLAYMEETNL kun je maar liefst 2 euro korting krijgen op je entreekaartje (korting is alleen geldig op dagtickets)!

Wat is er bij onze stand te doen?
Bij de Cosplay Meet NL stand is het natuurlijk mogelijk om te meeten en een gezellig praatje te maken met de aanwezige teamleden. Daarnaast zal er een pop-up set aanwezig zijn waar jij gratis en voor niets professionele foto’s kunt laten maken door o.a. fotograaf Mike Attinger. De pop-up set zal bestaan uit een zwart scherm met verschillende (kleur)lampen, onderdelen en props die aan de hand van je kostuum of outfit kunnen worden aangepast.
Per persoon worden er maximaal 3 foto’s geleverd. Wil je graag meteen de door jou geselecteerde foto’s ontvangen? Neem dan een USB-stick mee! De foto’s zullen een prachtige preset krijgen en zijn dan onmiddellijk klaar om te posten op je favoriete social media kanaal. Geen USB-stick mee? Dat is geen enkel probleem. We zullen je e-mailadres noteren en je zo snel mogelijk de door jou geselecteerde foto’s toesturen.