Het spookt in de studio! Vreemde geluiden, lichten die plotsklaps uit gaan, objecten die uit zichzelf bewegen… Durf jij gezellig met ons te komen griezelen? Haal je engste kostuum dan maar uit de kast. Op zaterdag 1 & zondag 2 oktober organiseren wij namelijk weer Cosplay Meets met als thema Halloween.

Wat houdt de Cosplay Meet – Halloween Edition precies in?
De Cosplay Meet – Halloween Edition is een Halloween Meet en Experience in de studio van Cosplay Meet NL. Hier kunnen fotografen en cosplayers samenkomen om gezellig te kletsen, iets te drinken en natuurlijk foto’s te maken in de verschillende sets die in de studio aanwezig zijn. De teamleden van Cosplay Meet NL staan klaar om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en iedereen zich houdt aan de regels en maatregelen.
Omdat dit een Halloween Meet is, zullen alle sets in een spookachtig jasje worden gestoken. Benieuwd welke sets er zijn? Op deze pagina kun je foto’s van de Halloween sets van voorgaande edities terugvinden.

Tickets voor de Cosplay Meet – Halloween Edition
De ticketverkoop voor de Cosplay Meet – Halloween Edition zal starten op donderdag 15 september om 20:00. Er zullen zowel tickets voor cosplayers als tickets voor fotografen beschikbaar zijn. Tickets voor deze Meet kosten € 19,95. Tickets zijn inclusief drinken en hapjes. Lunch zit hierbij niet inbegrepen en kun je zelf meebrengen.
De Halloween Edition van Cosplay Meet NL kan als eng worden ervaren. Minderjarigen moeten daarom schriftelijke toestemming hebben van een ouder of voogd. Aan alle tickets zit een toestemmingsformulier gekoppeld dat je ingevuld en ondertekend mee dient te brengen, wanneer je onder de 18 bent.
In verband met brandveiligheid zijn er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij, want wanneer de tickets uitverkocht zijn, kunnen wij geen extra tickets beschikbaar stellen.

De locatie
Deze Meet vindt plaats in de vaste studio van Cosplay Meet NL. Het adres van de studio is Poortakker 1, 5625 SM Eindhoven. De studio is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven gaan er meerdere bussen richting Poortakker. Meer informatie over de locatie kun je hier terugvinden.

Datum en tijd
De Cosplay Meet – Halloween Edition vindt plaats op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober 2022. Onze studiodeuren zullen deze dagen geopend zijn van 11:00 tot 17:00. De spookachtige inloop is van 11:00 tot 12:00. Wil je de volledige Halloween ervaring? Zorg dan dat je er op tijd bent.

Corona maatregelen*
Helaas is COVID-19 nog steeds onder ons. Hoewel een groot deel van de maatregelen op het moment is weggevallen, is het wel van belang rekening te houden met dat Corona niet volledig weg is. Afstand houden en vaak je handen desinfecteren is dus nog steeds verstandig. Ook raden wij aan om vooraf een zelftest te doen. Hier kun je al onze regels en Corona maatregelen terugvinden.

*Alle Corona maatregelen zijn onder voorbehoud en kunnen aangepast worden, wanneer er meer maatregelen worden opgelegd vanuit Rijksoverheid.