Op 21 en 22 augustus zullen we eindelijk onze studiodeuren weer openen voor een Cosplay Meet!  Wil jij heel graag foto’s van dat ene kostuum dat al maanden in je kast hangt? Kun je niet wachten om weer naar een Cosplay Meet te gaan? Dit is je kans. De Cosplay Meet – Back to the Studio is niet gebonden aan een thema. Je kunt dus dragen wat je maar wilt! 

Wat houdt de Cosplay Meet – Back to the Studio precies in?
De Cosplay Meet – Back to the Studio is een kleinschalige Meet in de studio van Cosplay Meet NL. Hier kunnen fotografen en cosplayers op een veilige manier samenkomen om gezellig te kletsen, iets te drinken en natuurlijk foto’s te maken in de verschillende sets die in de studio aanwezig zijn. De teamleden van Cosplay Meet NL zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en iedereen zich houdt aan de regels en maatregelen. Omdat dit een themaloze Meet is, zullen de verschillende vaste sets in de studio beschikbaar zijn. Benieuwd welke sets dit zijn? Op deze pagina kun je de vaste studio sets terugvinden.

Tickets voor de Cosplay Meet – Back to the Studio
De ticketverkoop voor Cosplay Meet – Back to the Studio zal starten op woensdag 28 juli om 20:00. Er zullen zowel tickets voor cosplayers als tickets voor fotografen beschikbaar zijn. Er zijn tickets voor twee verschillende tijdslots met betrekking tot de aankomsttijd. Zo voorkomen we dat het te druk wordt bij de ingang van de studio. Het eerste tijdslot loopt van 11:00 tot 11:30 en het tweede tijdslot loopt van 11:30 tot 12:00. Tickets voor deze Meet kosten € 22,50. Tickets zijn inclusief drinken en voorverpakte hapjes. Lunch dient zelf meegebracht te worden.
Omdat Corona nog steeds onder ons is, zijn er maar een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij, want wanneer de tickets uitverkocht zijn, kunnen wij geen extra tickets beschikbaar stellen.

De locatie
Deze Meet vindt plaats in de vaste studio van Cosplay Meet NL. Het adres van de studio is Poortakker 1, 5625 SM Eindhoven. De studio is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Gratis parkeren kan voor de studio en aan de zijkant van de studio. Mocht hier geen plek meer zijn, dan kun je navigeren naar Baltesakker 17, 5625 TC Eindhoven. Daar zijn meer parkeerplaatsen te vinden.
Vanaf station Eindhoven gaan er meerdere bussen richting Poortakker. De snelste optie is om bus 4 naar bushalte Saturnusweg te nemen. Vanaf daar is het nog ongeveer 9 minuten lopen naar de studio. Deze bus vertrekt elk halfuur.

Datum en tijd
Cosplay Meet – Back to the Studio vindt plaats op zaterdag 21 augustus 2021 en zondag 22 augustus 2012. Onze studiodeuren zullen beide dagen geopend zijn van 11:00 tot 17:00. Voor aankomst zijn er twee verschillende tijdslots beschikbaar. Zorg ervoor dat je je aan jouw tijdslot houdt. Mocht je jouw tijdslot door omstandigheden missen, dan kun je vanaf 12:00 naar binnen.

Corona maatregelen
Helaas is COVID-19 nog steeds onder ons. In verband met het hoge aantal besmettingen, zullen ongeveer dezelfde maatregelen gelden als tijdens de Halloween Meet van 2020. Daarnaast maken wij gebruik van de CoronaCheck-app. Om toegang te krijgen tot de studio, dien je dus een geldige QR code te tonen. Meer informatie hierover kun je vinden via de website van Rijksoverheid. Een afspraak maken om te testen, kan via Testen voor Toegang. Je dient ook een geldig identificatiebewijs te kunnen tonen naast de geldige QR code. Hier kun je al onze regels en Corona maatregelen terugvinden.